IMG_7277 2.JPG

handicapadgang

Ak, ak!
Her gik vi og glædede os til, at vi i løbet af 2022 kunne åbne en brugervenlig handicapadgang til kirken.
Folkekirkens utrolig tunge bureaukrati har imidlertid sat en tyk kæp i hjulet. Fejlagtig og langsommelig behandling af projektplanen og økonomien bagved har forsinket processen så meget, at produktionen af liften (18 uger) først kan igangsættes, når den endelige godkendelse er kommet. Godkendelsen er en forudsætning for, at selve installationen kan finde sted.
Dermed kommer vi ind i 2023, før vi kan byde handicappede med kørestol velkommen i Marmorkirken.

Kirkeværgen

--------

Kirken blev bygget på et tidspunkt hvor der ikke var fokus på handicapadgang.
Det betyder desværre, at der for nuværende er vanskelig adgang for handicappede i kørestol.

Der er en meget stejl rampe i den ene af fortrappens sider samt et gelænder i begge sider.

Fra gadeplan er der syv trappetrin plus et par ekstra ved indgangsdøren.

Kirken råder ikke over et handicaptoilet.

Så snart den nye handicapadgang er klar til brug, vil det blive annonceret her på siden.