top of page

ARKIV

Referat fra høring & debat afholdt 28/9-23: Er Folkekirkens organisation optimal? Panel med oplæg fra kirkeordførerne Theresa Berg Andersen SF, Helle Bonnesen KF, tidligere kirkeordfører for S og medlem af Landsforeningens bestyrelse Karen Klint, professor emeritus Steen Hildebrandt, sognepræst Mikkel Wold og forperson for Præsteforeningen, Pernille Vigsø Bagge. Ordstyrer, tidligere kirkeordfører RV, Bente Dahl. Arrangør: Menighedsrådet ved Marmorkirken.

her kan du lytte til tidligere prædikener

Overlæge Hans Jørgen Fenger har i flere år ledet en studiekreds i kirken om Søren Kierkegaard. Hans Jørgen Fenger har i den forbindelse tilladt, at vi offentliggør hans noter til to taler af Kierkegaard. Studiekredsen er ikke aktiv længere, men her er inspiration til forståelse og videre læsning af Kierkegaard. Noterne må ikke udgives, men gerne deles.

kronik den 20.1.2023 i Kristeligt Dagblad om Folkekirkens udfordringer, kronikken er skrevet af professor em. Steen Hildebrandt og Mikkel Wold

Sognepræst Mikkel Wold er ofte gæst hos Pontifical Academy of Social Sciences i Rom, og i 2019 var der følgende indlæg om klimakrisen og håb på konferencen "Noah’s Arks for the 21st Century”

Webinar med Jeffrey Sachs

Foredrag ved Lene Ewald Hesel og Torben Harder: "En sten for Eva"

Om grådighed. Berlingske Tidende 25. december 2021

Om mod

Berlingske Tidende den 23. december 2021

Mikkel Wold er gæst i Tidsånd (P1) om sorg.

Iagttagelser fra coronatiden.

Berlingske Tidende lørdag den 3. april 2021. (videoen om sindsro kan ses uden abonnement)

Om temaet afsked i DR den 1. april 2021. Lyt også til musikken, ikke mindst værket af Górecki. Værket blev fremført ved gudstjenesten langfredag i Marmorkirken. Fra 02:01:25 til 02:45 inde i udsendelsen (inkl Górecki)

Interview i Berlingske Tidende den 4. april 2020

Foredrag ved Asger Baunsbak

bottom of page