top of page

UDSKUDT: FÆLLESSKABER – Middag & Seminar

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
UDSKUDT: FÆLLESSKABER – Middag & Seminar
UDSKUDT: FÆLLESSKABER – Middag & Seminar

Tidspunkt

Afventer ny dato

...

...

OBS: Afventer ny dato

Middag & seminar med Viggo Mortensen, prof. emer. Aarhus Universitet og Niels Henrik Gregersen, professor Københavns Universitet.

Fællesskaber. De naturgroede, de stedbundne og de midlertidige 

- af Viggo Mortensen 

Vi mennesker lever i fællesskaber. Det bliver klart, når man reflekterer over, hvordan ens liv er gået, sådan som man gør, når man arbejder med sine erindringer. Det har Viggo Mortensen gjort i den bog, han netop har udgivet: På jorden under himlen. En teologs erindringer. Viggo Morten- sen var i fyrre år ansat som underviser og forsker i teologi på Aarhus Universitet. I tilgift har han arbejdet otte år som direktør i den internationa- le organisation Det lutherske Verdensforbund, virket som præst i Folkekirken og deltaget i den danske folkelige debat. Således får man et tværsnit af det 20. århundredes teologi, kirke- og kulturhistorie og de fællesskaber, den har udfoldet sig indenfor.

Ind i fællesskabet 

- af Niels Henrik Gregersen

Vi lever rytmisk, på én gang i nuet, i fortiden og i fremtiden og altid i spændingsfeltet mellem os selv og de andre. I kristendommen kaldes vi ind i Guds evighed, der giver plads til både individuali- tet og fællesskab. Niels Henrik Gregersen er professor i samtidsteologi ved Københavns universitet og landets mest fremtrædende systematiske teolog. I hans seneste bog Ind i fællesskabet giver han et sammenhængende bud på, hvordan man i dag kan kaldes ind i midlertidige og varige fællesskaber og hvordan man kan tænke om Guds rige og det evige liv.

Der er begrænset antal pladser, og der kræves tilmelding på 17.maj@marmorkirken.dk. 

Der serveres kl. 18.00 en aftenanretning med vin/øl/vand og kaffe te i pausen. 

Prisen er 150 kr. for hele aftenen alt inkl.

Del

bottom of page