top of page

STUDIEKREDS

Én onsdag om måneden

STUDIEKREDS
STUDIEKREDS

Tidspunkt

Én onsdag om måneden

Om kristendom

...

Studiekreds I er en af Marmorkirkens studiekredse, der har eksisteret i en årrække. 

Vi står selv for planlægning, programindhold og de fleste oplæg. Ind imellem kommer kirkens præst på besøg.

Vi læser fortrinsvis bibeltekster, fortolkninger og salmer, men også kortere og længere tekster om forskellige vinkler på kristendommen, herunder kristendommen og samfundet og kristendommen over for andre religioner. 

Studiekredsens særlige kendetegn er, at konceptet har udviklet sig sammen med deltagerne, som er meget forskellige, men dog har nogle væsentlige træk til fælles: 

- Vi sætter pris på den åbne og tillidsfulde dialog, hvor der vises stor respekt for hver enkelt deltagers synspunkter og indspark til samtalerne.

- Vi lægger vægt på at alle deltager aktivt ved at møde flittigt op, komme med oplæg, gode ideer og bidrag til den praktiske afvikling af vores aftener.

- Vi kan lide det fællesskab, der er i vores kreds, og laver gerne noget sammen uden for kirken et par gange om året. Halvårsprogrammerne lægger vi sammen, og vi forsøger at dække så mange interesseområder som muligt. 

Vi mødes en onsdag aften hver måned i kirkens sakristi. 

Vi vil meget gerne her efter corona-perioden optage nye medlemmer.

Hvis du er interesseret i at komme med i vores kreds, kan du kontakte Anne Grethe, der er koordinator på mail: agstaunras@hotmail.com eller mobil 50 53 46 31.

Del

bottom of page