UDSKUDT: FOREDRAG med Christoffer Emil Bruun (i Sankt Pauls Kirke) "En dans på æggeskaller"

Ny dato afventer
Sankt Pauls Kirke, Gernersgade 33, 1319 København K, Danmark

I foråret afholdt Asger Baunsbak-Jensen det første af to foredrag i anledning af 75-året for befrielsen 1945. De to foredrag – som er et fælles mødeforløb tilrettelagt af Sankt Pauls Kirke og Marmorkirken,  var oprindeligt sat til maj 2020, men blev udsat på grund af nedlukningen. Nu følger så det andet af de to foredrag.  Med udgangspunkt i overvejelser og analyser hos blandt andre Hartvig Frisch, K.E. Løgstrup og Hal Koch, peger journalist og historiker Christoffer Emil Bruun på den balancegang, som demokratiet også er.